KGFB 2017. TUDNIVALÓK
Internetes kárbejelentés

Új online kárbejelentő portált indított 2016. augusztusától az MKB Általános Biztosító. A portálon jelenleg lakásbiztosítási, casco és kötelező biztosítási károk gyors és kényelmes, néhány perc alatt elvégezhető bejelentésére van lehetőség. Biztosítónk ügyfelei igényeinek megfelelően folyamatosan fejleszti tovább kárbejelentő portálját.

MKB online kárbejelentés >>       


 

Casco biztosítás kalkulátor

Casco kalkulátorral bővült a MKBB Direkt honlap szolgáltatásainak köre. Ügyfeleink az új kalkulátor segítségével kiszámolhatják autójuk casco díját és néhány perc alatt meg is köthetik casco biztosításukat.
Ismerje meg Ön is az MKB Casco biztosítás előnyeit és számolja ki, milyen díjon biztosíthatja autóját!   

Az MKB Casco előnyei >>  

Casco biztosítás gyakori kérdések >>

Casco biztosítás kalkulátor és szerződéskötés >> 


Nyugdíjbiztosítás kalkulátor

Online nyugdíjbiztosítás kalkulátorral bővült a MKBB Direkt honlap szolgáltatásainak köre. Ügyfeleink az új kalkulátor segítségével kiszámolhatják, hogy a nyugdíjba vonuláskor (65. életévük betöltésekor) kézhez kapni kívánt összeget (elérési biztosítási összeg) milyen rendszeres megtakarítás mellett érhetik el.
A nyugdíj előtakarékosság mind fontosabb elemévé váló nyugdíjbiztosítás honlapunkon néhány perc alatt meg is köthető.

Az MKB nyugdíjbiztosítása garantált hozamot, többlethozam-lehetőséget valamint adókedvezményt kínál, mindezt kedvező feltételekkel.
Ismerje meg Ön is az MKB Értékmegőrző Nyugdíjbiztosítás előnyeit és számolja ki, mekkora megtakarítás mellett érheti el azt az összeget, amivel megalapozhatja nyugdíjas évei anyagi biztonságát!    

Az MKB Értékmegőrző Nyugdíjbiztosítás előnyei >>      

Nyugdíjbiztosítás kalkulátor és szerződéskötés >>     


Kedves Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Társaságunk személyes ügyfélszolgálatán, nyitvatartási időben már lehetőség van a biztosítási díjak bankkártyával, bankterminálon keresztül történő megfizetésére.
Ezzel a szolgáltatással is igyekszünk Ügyfeleinknek szélesebb körű szolgáltatást nyújtani.

MKBB Ügyfélszolgálat
 


Tisztelt Ügyfelünk!


Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy társaságunknál a következő változásokat vezettük be.

A gépjármű- és vagyonbiztosítások esetében, amennyiben a díjfizetés módja átutalás vagy csoportos beszedés, FOLYAMATOS DÍJBEKÉRŐ LEVELEK a jövőben NEM kerülnek társaságunk által kiküldésre.

Kérjük, hogy a gyakoriság szerinti biztosítási díj átutalására vagy bármely bankfiókban történő befizetésére vonatkozó intézkedést ne mulasszák el megtenni.

Amennyiben Ön csoportos beszedési megbízással fizeti díját, kérjük, hogy annak rendszeres működését, illetve teljesítésének felső határát ellenőrizze számlavezető pénzintézeténél.

Megértését és együttműködését ezúton is megköszönjük.


Üdvözlettel:

MKB Általános Biztosító Zrt.