Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk ezúton szeretné felhívni szíves figyelmüket arra, hogy 2011. július 1. napjától változtak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések bonus-malus besorolásával kapcsolatos szabályok.

A bonus-malus rendszer, az abba való besorolás, illetve a kártörténeti igazolások kiadásának szabályairól szóló 21/2011. (VI. 10.) NGM rendelet teljes szövege honlapunkon megtalálható.

A legjelentősebb változás, hogy megszűnik a papír alapú kártörténeti igazolás kiállítása. Az új szerződések bonus-malus besorolásának megállapítása előzetesen ügyfeleink nyilatkozatán alapulnak, a végleges besorolás pedig a biztosítók és a központi kárnyilvántartás adatai alapján történik.

Annak érdekében, hogy a KGFB szerződések bonus-malus besorolása a lehető leggyorsabban megtörténjen, kérjük, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a megfelelő forgalmi rendszám és előzményszerződés kötvényszámának megfelelő, pontos feltüntetésére.

Segítő együttműködésüket és megértésüket ezúton is megköszönjük.

MKB Általános Biztosító Zrt.

 

Társaságunk kedvező díjjal kínálja kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás termékét, amely a gépjármű üzemeltetése során harmadik személynek okozott károkat téríti meg.

Az átlátható díjstruktúra révén egyszerűen és gyorsan kalkulálható minden egyes gépjármű éves díja. A kedvezmények különböző variációi segítségével még kedvezőbb díjat érhetnek el ügyfeleink. A csoportos beszedéses díjfizetés esetén további kedvezményben részesítjük ügyfeleinket. A díjfizetés ütemezése havi, negyedéves, féléves, vagy éves lehet.

Kinek ajánljuk:

Alsó-közép és középkategóriás személygépjármű tulajdonosoknak, üzembentartóknak és MKB Casco biztosítással rendelkező ügyfeleinknek.


Kötelező biztosítás kalkulátor

 

    Kötelező Gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos kérdéseivel kérjük az MKB Biztosítók Ügyfélszolgálatát hívja,ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre: +36 1 886 6900