A casco biztosítás önkéntesen választható gépjármű-biztosítási forma. Casco esetén a szerződő a saját gépjárművében keletkező károkra köt biztosítást. Az MKB Casco biztosítás a leggyakrabban előforduló károkra (törés-, elemi-, tűz- és üvegkár), valamint a balesetből, vagy ismeretlen személy által okozott károkra nyújt fedezetet.

Az MKB Casco biztosítás előnyei

Gyorsaság, pontosság - Fokozott hangsúlyt helyezünk a casco biztosítási káresemények során felmerülő kárügyintézés gyorsaságára, pontosságára és átláthatóságára.

Személyre szabott díjak - A különböző casco önrész variációk lehetővé teszik, hogy  ügyfeleink megtalálják a számukra optimális biztosítási díj - casco önrész mértéket.

Kedvező ár - Számos kedvezmény igénybe vehető a casco biztosításhoz, mint például a kármentes évek után járó engedmény, gyermek- vagy díjfizetési kedvezmény.

Egyszerű és gyors szerződéskötés - Autójának casco biztosítási díját könnyen kiszámolhatja az alábbi gombra kattintva. Elégedett a díjjal? Casco biztosítását azonnal meg is kötheti!

 


 


Alapbiztosítás - A biztosított gépjármű széria és extra tartozékai - a mindenkori ajánlaton feltüntetett felszereltségek kivételével - az alapbiztosítási díjjal fedezettek.

Kiegészítő biztosítások - Lehetőség van kiegészítő biztosítások megkötésére is, melyek révén a felmerülő baleseti és poggyászkárokra is kiegészítő fedezetet nyújt Társaságunk.
 

Kinek ajánljuk a Casco biztosítást?

  • Új és használt alsó-közép és középkategóriás személygépjármű, valamint 3,5 tonnánál kisebb maximális megengedett össztömegű haszongépjármű-tulajdonosoknak és -üzembentartóknak.
  • Korábbi casco biztosításukkal elégedetlen autósoknak, akik a casco felmondás és váltás lehetőségét kihasználva kedvezőbbre cserélnék biztosításukat.

Idősebb autó - alacsonyabb casco díj

Az MKB Biztosító használt személygépjárművek esetén a gépjármű életkorának megfelelő, csökkentett díjat ajánl ügyfelei részére szerződéskötéskor.

Az MKB Casco biztosítás szerződés futamideje során a gépjármű életkorával összhangban lévő értékkövetést hajtunk végre. Ennek révén a gépjármű értékcsökkenésével arányos, csökkentett díjjal újítjuk meg ügyfeleink szerződését az évfordulóval.

A speciális MKB Casco díjstruktúra a szerződő életkorának változását is figyelembe veszi, így a kedvezőbb kockázati életkorba kerülve ügyfeleink csökkentett díjjal folytathatják szerződésüket.

 

 

 

 

Casco kedvezmények

  • MKB-Euroleasing finanszírozás 2%
  • E-kommunikációs kedvezmény 5%
  • Csoportos beszedési megbízás kedvezmény 5%
  • Gyermekkedvezmény 1%
  • 23 év alatti személyek kizárása a vezetők köréből 10%
  • Igazolt casco kármentes évek száma kedvezmény (casco bónusz rendszer)

 

Casco kalkulátor - Díjszámítás és biztosításkötés  >